~~FotoBLOGGEN~~

~~FotoBLOGGEN~~

~~NY BLOGG~~

Allmänt ämnePosted by Matts Rydén Sun, October 30, 2011 02:28:28

HEJ ALLA.....

NU HAR DET HÄNT...JAG HAR FLYTTAT MITT FOTOBLOGGANDE TILL WORDPRESS. SÅ INGA NYA INLÄGG KOMMER ATT HAMNA HÄR PÅ ONE:S BLOGG. MEN I OCH MED ATT JAG HAR SÅ MÅNGA INLÄGG PÅ DEN HÄR BLOGGEN SÅ HAR JAG VALT ATT LÅTA DEN LIGGA KVAR.

SÅ KNALLA IN PÅ http://mattsryden.wordpress.com/ OCH FORTSÄTT GÄRNA ATT FÖLJA MINA KOMMANDE INLÄGG.

ALLT GOTT TILL ER ALLA SÅ SES VI PÅ DET ANDRA STÄLLET....

MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR

MATTS RYDÉN

  • Comments(0)//blogg.mattsryden.se/#post123

Hemma igen :-(

Allmänt ämnePosted by Matts Rydén Sun, October 02, 2011 12:58:33
Hej alla.!.!.!

Suck...1 vecka går snabbt. I natt landade vi på Sturups flygplats efter en helt fantastisk vecka i Turkiet. Vädret som är alla samtalsämne var helt underbart...runt 34 grader i luften och 28 i havet...det var till och med varmare i havet än i hotellets pooler. Tror inte jag har ätit så mycket på lååång tid...inte druckit så mycket alkohol heller för den delen...All inclusive är faktiskt väldigt förmånligt.

Runt en 13 Gb bilder och filmklipp kom jag hem med, så det tar en stund att gå igenom...men de flesta passar bara i familjealbumet...inte för offentlig visning...men några ska jag nog kunna visa upp den kommande tiden...ska dock inte tjata ut er med dem.

Men idag är det tvätt och klippning av gräsmattan och andra marktjänster som ska utföras...

Men här kommer bara ett par random pics från den gångna veckan.....

Till nästa gång....

~~Matts~~

mattsryden.se

  • Comments(3)//blogg.mattsryden.se/#post118

Malmöfestivalen2011 / Del 1

Allmänt ämnePosted by Matts Rydén Tue, August 23, 2011 07:38:51
Hej alla....

Ja nu har Malmöfestivalen varit igång några dagar och Matts är faktiskt ledig....ja i alla fall till torsdag. Har faktiskt börjat att uppskatta festivalen mer och mer, kanske det beror på att barnen har blivit äldre och man har fått större frihet. Innan var det mest bök för att ta sig ner. Kanske det beror på att biljettpriserna har stigit rejält i pris så man uppskattar gratiskonserter mer....int vet ja. Har i alla fall varit ner några rundor på kvällarna och kikat in några gig.

Idag vaknade jag tidigt till strålarna av solen...flaggan utanför fönstret ligger lodrät mot flaggstången och det ser ut att bli en riktigt vacker dag. Idag ska jag ner med min fotokompis och fd kollega Lasse och föreviga andra delar av festivalen....inte musiken. Det kommer att komma ett mer utförligt fotoalbum inom kort på mattsryden.se

Men jag kan bjuda på 2 färgstarka artister och frontfigurer som jag har haft glädjen att se.

Jocke Berg är en av grabbarna i Hardcore Superstar...kändes att de var rutinerade och bjöd på en rusktigt rock´n´roll fest.

Mike Burkett och grabbarna från det amerikanska punkbandet NOFX bjöd på en minst sagt spektakulär timme i sann punkanda...ruskigt gung blandat med reggae, pågränsen skämt, trumpet, alkohol etc.......Najjjs.!.!.!

Fortsättning följer.....

~~Matts~~

mattsryden.se

  • Comments(5)//blogg.mattsryden.se/#post114
Next »