~~FotoBLOGGEN~~

~~FotoBLOGGEN~~

~~Häger~~

Haur du sitt Malmö.?.?.?...Posted by Matts Rydén Tue, June 14, 2011 09:34:08Hej alla.!.!.!

Upplever för tillfället en av baksidorna av nattarbetet....visst är det skönt att vara långledig...men...då ska man inte drabbas av sömnstörningar. Är inne på andra natten med minimal sömn och kroppen börjar att säga ifrån...det gör ju saken inte bättre att gräset blommar när man har ett visst problem med allergi. Vädret i Malmö är för tillfället gråmulet och regnet hänger i luften och det är faktiskt en ganska skön känsla för tillfället...man behöver inte känna alla dessa måsten som man annars skulle ha fått gjort. Så man får väl gå och småpula lite här hemma...fixa till några fotografier och uppdatera bloggen :-) Upptäckte att albumen som ligger på webbsidan inte gick att se på alla webbläsare... t ex internet explorer och Mozilla Firefox....konstigt.?...för oftast görs scripten för internet explorer. Själv så använder jag mig av Safari i o m a jag har sadlat om till mac. Ska se om jag hittar ett mer universalt album som täcker de flesta webbläsare, men det blir nog ett höst/vinter arbete....så vi får hålla till godo med den lösningen som jag har fått göra...tror dock inte att de flesta betraktarna kommer att märka någon skillnad.

Well Well....det var lite nutidsstatus från mig. Jag och Lasse var en runda till Husie Mosse hörom dagen tillsammans med Bella. Ett väldigt trevligt strövområde som är lättillgängligt för oss båda....gångavstånd...även om jag har en lite längre väg att promenera. Höjdpunkten var 2 hägrar som gick och plockade småfisk och grodor i dammen. Först tyckte jag inte att mitt objektiv räckte fram riktigt, men det blev i alla fall några resultat som jag här kommer att visa för er.

Växtligheten är rik...en salig blandning av färger. Här på området finna även ett sort utbud av vilda orchideer.

Promenadstråket går runt dammen...och trots att det är ganska överväxt vid den här årstiden så finns det vissa viloplatser där sikten är fri.

Här fastnade jag för molnets reflektion i nederkant.

En klassiskt vy...fårorna efter traktorn som ger ett fantastiskt linjespel. Gillar att göra dessa bilder med en liten svag sephiaton.

Nyponrosorna har slagit ut...just den här sönderbitna gav ett utseende som stack ut lite x-tra.

Men hägern var höjdpunkten på denna stund där den koncentrerat stog och letade efter käk.

Till nästa gång....

~~Matts~~

mattsryden.se

  • Comments(3)//blogg.mattsryden.se/#post101