~~FotoBLOGGEN~~

~~FotoBLOGGEN~~

Malmöfestivalen2011 / Del 1

Allmänt ämnePosted by Matts Rydén Tue, August 23, 2011 07:38:51
Hej alla....

Ja nu har Malmöfestivalen varit igång några dagar och Matts är faktiskt ledig....ja i alla fall till torsdag. Har faktiskt börjat att uppskatta festivalen mer och mer, kanske det beror på att barnen har blivit äldre och man har fått större frihet. Innan var det mest bök för att ta sig ner. Kanske det beror på att biljettpriserna har stigit rejält i pris så man uppskattar gratiskonserter mer....int vet ja. Har i alla fall varit ner några rundor på kvällarna och kikat in några gig.

Idag vaknade jag tidigt till strålarna av solen...flaggan utanför fönstret ligger lodrät mot flaggstången och det ser ut att bli en riktigt vacker dag. Idag ska jag ner med min fotokompis och fd kollega Lasse och föreviga andra delar av festivalen....inte musiken. Det kommer att komma ett mer utförligt fotoalbum inom kort på mattsryden.se

Men jag kan bjuda på 2 färgstarka artister och frontfigurer som jag har haft glädjen att se.

Jocke Berg är en av grabbarna i Hardcore Superstar...kändes att de var rutinerade och bjöd på en rusktigt rock´n´roll fest.

Mike Burkett och grabbarna från det amerikanska punkbandet NOFX bjöd på en minst sagt spektakulär timme i sann punkanda...ruskigt gung blandat med reggae, pågränsen skämt, trumpet, alkohol etc.......Najjjs.!.!.!

Fortsättning följer.....

~~Matts~~

mattsryden.se

  • Comments(5)//blogg.mattsryden.se/#post114