~~FotoBLOGGEN~~

~~FotoBLOGGEN~~

Malmöfestivalen 2011 / Del II

FotoPosted by Matts Rydén Sun, August 28, 2011 19:01:04
Hej alla.....

I fredags så avslutades Malmöfestivalen för detta året. Tänk....första gången Malmöfestivalen invigdes var 1985...d v s...att jag Matts var då 18 år gammal...detta är nu 26 år sedan. Kommer ihåg de första festivalerna då ekonomin var väl...det var påmpa och ståt...invigningsfyrverkerier, avslutningsfyrverkerier....drakbåtstävlingar mellan olika företag etc. Men trots allt så tycker jag att festivalen efter 26 år håller stilen ganska bra...då tänker jag först och främst på artisterna....gratis livemusik é gött. En av sakerna som festivalen är vida känd för är det gigantiska kräftkalaset på Stortorget under invigningsdagen.

Men det jag egentligen besökte festivalen för var de artister som tilltalade mig...så i fotoalbumet som du hittar på mattsryden.se kan du se på bilder på Hardcore Superstar, SuperCharger från Danmark, Entombed....det amerikanska punkbandet NOFX....det har även trillat in lite bilder på bl a Lisa Miskovsky...September etc. Självklart finns det även några bilder från olika andra intryck från festivalen.

~~SÅ KLICKA ER IN PÅ MATTSRYDEN.SE OCH TA DEL AV FOTOALBUMET FRÅN MALMÖFESTIVALEN 2011 I SIN HELHET....NI HITTAR LÄNKEN PÅ 1:A SIDAN~~

Ps.... vet inte riktigt hur många exponeringar som blev tagna under denna vecka, men kameran var varm smiley Var faktiskt nere under lördagsmorgonen och dokumenterade dagen efter festivalen.....som alla vet...DET FINNS ALLTID EN DAGEN EFTER EN FEST...KÄNDES SOM MALMÖS BAKSMÄLLA.

Till nästa gång....

~~Matts~~

mattsryden.se

  • Comments(2)//blogg.mattsryden.se/#post115