~~FotoBLOGGEN~~

~~FotoBLOGGEN~~

Nä fy tusan

FotoPosted by Matts Rydén Tue, March 01, 2011 07:19:34
Hej alla.!.!.!

Igår va jag och min fd. kollega och tillika fotokompis Lars Gudmundsson ute en vända vid Hyllie citytunnelstation, Malmö arena, det kommande shoppingcentrat Emporia och allt annat som håller på att byggas ute vid den stadsdelen. Känns som man kan kalla Hyllie för Malmös Windy City...attans, det är verkligen inte behagligt...kallt och blåsigt. Anledningen till att jag ville dit och dokumentera är att jag tyckte det såg så fotogeniskt fräckt ut när jag och Hannah var där på Disney on ice, men det var på kvällen då alla belysning var tänd...dagtid...nja...långt ifrån det jag hade tankarna om. Men i alla fall när vi var där så fick vi fylla på våra minneskort....i alla fall lite grann. Men för att inte verka så negativ så tror jag att det kommer att bli riktigt fräckt när allt är färdigt...och jag ser med spänning fram emot att få se om det gigantiska Emporia kommer att få igång den komers som det är tänkt....inte för att jag tror det, allt annat lägger ner och kursar...det nybyggda Entré vid Värnhemstorget hyser mer butiker än kunder...men men...vi får se.

Angående stationen till citytunneln så imponerade den inte alls...i mina ögon endast en nybyggd vindtunnel, så nog skrivet om den.

Men i alla fall....här kommer några pics från denna lilla fototur.

Några flaggor hängde kvar och vittnade om att det nyligen hade varit en deltävling i melodifestivalen i den gångna helgen.

Ingången till Malmö Arena

För den hungrige kan man välja t ex. China Box och jag så någon skylt med SubWay.

Bara ett av tecknen som vittnade om kylan.

Malmö Arena.

Till min glädje så hittade jag i alla fall några grafiska motiv.

En taskigt bild på det kommande shoppingcentrat Emporia, men slutresultatet kommer nog bli något spektakulärt.

Hyllie station

Självklart måste man ha ett rejält parkeringshus för alla besökare till Arenan, pendlare etc.

Färggrannt som attan....

Ibland måste man göra allt för att få just den där bilden.....

Förr så var det bara Hyllie vattentorn som visade platsen till Hyllie...om ett tag kommer "Ufot" bara vara ett inslag i mängden.

Ja nedräkningen har börjat tills färdigställningen......

Japp det var några av de bilder som blev tagna på den fototuren....inget direkt märkvärdigt, men det var i alla fall skönt att få komma ut och umgås med en likasinnad.

Till nästa gång.....

~~Matts~~

mattsryden.se

  • Comments(0)//blogg.mattsryden.se/#post87