~~FotoBLOGGEN~~

~~FotoBLOGGEN~~

~~YouTube~~

Allmänt ämnePosted by Matts Rydén Mon, March 14, 2011 03:03:23

Hej alla.!.!.!

Blir ett litet udda inlägg den här gången. Har inte varit ute och rastat kameran den senaste tiden och det lär förmodligen inte bli så heller de närmsta dagarna. Så detta inlägg kommer att gå i de rörliga bildernas tecken. Har inte direkt satt mig in i filmens teknik och tillvägagångssätt, men jag kan uppskatta filmen som kreativ media...framför allt när det gäller musikkonserter. En av fördelarna är att man oftast får ta med kompaktkameror in där systemkamerorna är bannlysta. Att fotografera livemusik med en kompaktkamera tycker jag inte är lönt...egenskaperna är inte tillräckliga i min mening. Så när jag går på konserter filmar jag i stället för att ta stillbilder....men stillbilder blir det ändå...brukar göra bilder med hjälp av skärmdumpar, inte direkt med hög kvalitet, men det blir en viss charm över dem...ska visa vad jag menar i detta inlägg. Filmklippen och skärmdumparna är tagna med en Panasonic Lumix TZ7.

Here We Goooo.......

Måste bara visa det här youtubeklippet som jag är väldigt glad över. Hade ett litet samarbete med Bluesbandet Bloosblasers inför deras releasesläpp av deras nya platta "Fnitter & Skratt"...

Något som jag anser är att det kan vara lite svårt är att få ett filmklipp intressant...oftast blir det bara filmat rakt på.

D.A.D....kriminellt bra live

Lite filmlek i kulvertsystemet på min arbetsplats UMAS

~~Vill ni kika på fler filmklipp så klicka er in på min YouTubekanal~~

Nu till skärmdumparna från filmklippen...Visst funkar det...det blir ingen briljant kvalitet, men med lite trixande och fixande kan de bli charmigt fungerande. De här filmklippsdumparna är på Steve Stevens och Billy Idol från ett gig på Sweden Rock Festival 2010.

Till nästa gång....

~~Matts~~

mattsryden.se

  • Comments(0)//blogg.mattsryden.se/#post89