~~FotoBLOGGEN~~

~~FotoBLOGGEN~~

Malmöfestivalen2011 / Del 1

Allmänt ämnePosted by Matts Rydén Tue, August 23, 2011 07:38:51
Hej alla....

Ja nu har Malmöfestivalen varit igång några dagar och Matts är faktiskt ledig....ja i alla fall till torsdag. Har faktiskt börjat att uppskatta festivalen mer och mer, kanske det beror på att barnen har blivit äldre och man har fått större frihet. Innan var det mest bök för att ta sig ner. Kanske det beror på att biljettpriserna har stigit rejält i pris så man uppskattar gratiskonserter mer....int vet ja. Har i alla fall varit ner några rundor på kvällarna och kikat in några gig.

Idag vaknade jag tidigt till strålarna av solen...flaggan utanför fönstret ligger lodrät mot flaggstången och det ser ut att bli en riktigt vacker dag. Idag ska jag ner med min fotokompis och fd kollega Lasse och föreviga andra delar av festivalen....inte musiken. Det kommer att komma ett mer utförligt fotoalbum inom kort på mattsryden.se

Men jag kan bjuda på 2 färgstarka artister och frontfigurer som jag har haft glädjen att se.

Jocke Berg är en av grabbarna i Hardcore Superstar...kändes att de var rutinerade och bjöd på en rusktigt rock´n´roll fest.

Mike Burkett och grabbarna från det amerikanska punkbandet NOFX bjöd på en minst sagt spektakulär timme i sann punkanda...ruskigt gung blandat med reggae, pågränsen skämt, trumpet, alkohol etc.......Najjjs.!.!.!

Fortsättning följer.....

~~Matts~~

mattsryden.se

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Matts Mon, August 29, 2011 20:27:13

Ps..... Göteborgarn och ni andra.... Ett fullt album ligger ute med fotografier från Malmöfestivalen. D v s fler NOFX bilder, Hardcore Superstar...SuperCharger etc. Ni hittar dem här http://mattsryden.se/webben/malmofestivalen_2011/examples/malmofestivalen_2011.html

Posted by Matts Mon, August 29, 2011 20:03:05

Tja Göteborgarn och tack för ditt inlägg i bloggen..... Jo men NOFX konserten var en dimension för sig själv jämnfört med resterande artister. Riktigt underhållande och vilket tryck. Får man sen dricka vodka med Fat Mike så gör det ju inte saken sämre :)

Vh

Posted by Göteborgarn! Mon, August 29, 2011 18:46:28

Vart så sjukt glad när jag och grabbarna bestämde oss för en roadtrip till underbart vackra malmö (nästan lika fint som Götet själv ju) och efter den underbara NOFX konserten hade problem att hitta den officiella efterfesten bestämde oss för att dra tillbaka till bilen och träffar på ingen minde än Fat Mike och han bjöd oss på ett par goda minuter och lite vodka :). en riktigt lyckad avslutning.

Posted by Matts Wed, August 24, 2011 19:54:07

Jag föredrar faktiskt att plåta artisterna...visst har jag även plåtat myllret och folk, men känner mig inte direkt bekväm i situationen...förmodligen en träningssak. Har precis bytat till teleobjektivet och ska bege mig ner och plåta Lisa Miskovsky.

Bra att du har lagt in din länkadress som författare, även om den inte fungerar som länk. En funktion som jag saknar i den här bloggen.

Vh

Posted by www.evakonst.se Wed, August 24, 2011 18:45:45

Låter roligt att gå omkring på Malmöfestivalen och fota. Den översta här är riktigt fin.

/Eva