~~FotoBLOGGEN~~

~~FotoBLOGGEN~~

KiteSurfing i Ljunghusen

FotoPosted by Matts Rydén Wed, September 07, 2011 12:21:55
Hej alla.!.!.!

I söndags tog jag och grannen Tommy med våra hundar och kameror ner till Ljunghusen straxt innan Falsterbo. Vindarna tog tag i oss i den ljumma vinden. En bit ner på stranden såg vi de karraktäristiska drakarna från kitesurfarna fara fram i vattenbrynet. Jag blev riktigt facinerad och tänkte...." när jag blir stor och barnen har börjat att flytta hemifrån, ska jag också börja kitesurfa "... 1 av de 99 punkterna på min lista av saker jag vill göra innan jag dör. Killarna bjöd verkligen upp till dans och showade rejält för oss. Tittar ni förbi denna blogg så tackar jag för sammarbetet :-) På en av bilarna som stog på parkeringen så var det en stor dekal med KiteKalle.

Här kommer ett axplock av de 8 Gb plåtar jag tog den dagen.

Ps. Glöm inte all albumet från Malmöfestivalen ligger ute på mattsryden.se....

Till nästa gång.....

~~Matts~~

mattsryden.se

  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Matts Thu, September 15, 2011 01:46:21

Tack Susanne....dina ord värmer som vanligt.

Ja dessa timmar var intensiva och kamerorna gick varma. Det var 1:a gången jag hade bägge husen med mig 17-85 på 60ian och 70-300 på 400 huset...mycket att bär på, men det var de värt. Blev många roliga resultat, men även många bilder var snarlika. Jobbar själv alldeles för mycket med extra timbankspass och mindre ledighet....men belöningen kommer snart...dagarna är räknade till Turkietresan :-)

Vh

Posted by susanne Tue, September 13, 2011 21:55:39

Men jädrans vilka häftiga bilder som du dessutom behandlat riktigt snyggt och passande. Tur att dom inte gav sig ut idag för här har vi haft storm.... och regn... men varmt. Höstrusk förutom den ännu varma dagstemperaturen. Jag har haft min lediga vecka nu och går på natt igen imorgon. Men tiden går snabbt så snart är jag långledig, igen!!! Ha det gott!! Nu ska jag fortsätta njuta av dina fantastiska bilder=)

Posted by Matts Tue, September 13, 2011 10:22:23

Tack Peter....testa HDR, man blir snabbt "biten" ;-)

Jo men Tommy...det var värry najjs...vi får komma på fler trevliga fotoutflykter nu när höstens vindar och färger börjar att närma sig.

Posted by Tommy Lindberg Mon, September 12, 2011 20:43:46

Ville bara tacka en helt fantastiskt trevlig dag, där till och med jag fick ett par tuffa bilder. Detta vill jag helt klart göra om, trevligare än så här blir det inte.

Posted by Peters bildmagi Sat, September 10, 2011 10:54:37

Vilka härliga bilder. Jag vindsurfade när jag var ung ( för hundra år sedan ;-) )

men sedan barnen kom så är det slut med det.

Svar: Hdr har jag inte provat på har dock sett fina exempel på tekniken.

Posted by Matts Wed, September 07, 2011 16:00:38

Tack Morten....

Ska försöka att få till lite mer "actionkänsla" nästa gång....d v s lite mer rörelseoskärpa på vattnet men behålla skärpan på kitaren. Uppskattar att du kikade förbi min blogg.

Vh

Posted by Morten Pedersen Wed, September 07, 2011 13:08:24

Tøffe bilder.