~~FotoBLOGGEN~~

~~FotoBLOGGEN~~

Hemma igen :-(

Allmänt ämnePosted by Matts Rydén Sun, October 02, 2011 12:58:33
Hej alla.!.!.!

Suck...1 vecka går snabbt. I natt landade vi på Sturups flygplats efter en helt fantastisk vecka i Turkiet. Vädret som är alla samtalsämne var helt underbart...runt 34 grader i luften och 28 i havet...det var till och med varmare i havet än i hotellets pooler. Tror inte jag har ätit så mycket på lååång tid...inte druckit så mycket alkohol heller för den delen...All inclusive är faktiskt väldigt förmånligt.

Runt en 13 Gb bilder och filmklipp kom jag hem med, så det tar en stund att gå igenom...men de flesta passar bara i familjealbumet...inte för offentlig visning...men några ska jag nog kunna visa upp den kommande tiden...ska dock inte tjata ut er med dem.

Men idag är det tvätt och klippning av gräsmattan och andra marktjänster som ska utföras...

Men här kommer bara ett par random pics från den gångna veckan.....

Till nästa gång....

~~Matts~~

mattsryden.se

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Peters bildmagi Sat, October 08, 2011 06:44:15

Härliga semesterbilder du tagit. Usch, vilken längtan jag fick nu till en strandstol någonstans i ett varmare land....får nog kontrollera min budget lite... :-)
Ha det så bra i kalla Sverige......

Posted by susanne Tue, October 04, 2011 12:36:33

Fantastiska bilder och jag ser verkligen fram emot att se fortsättningen. Förstår att det måste varit underbart att komma till sol och värme och liksom förlänga sommaren ett tag=) Vi har ju haft några fina höstdagar senaste veckan men dessvärre ser det lite regnigt ut framöver, Hmmmm. Jag har tagit några bilder på marknivå vilket resulterade i en fästing på magen... INTE kul! Men men... det är väl det vi fotonördar får stå ut med om man prompt ska ha macrobilder av livet under fötterna=)
Ha det gott! Själv väntar jag samtal från en chef jag var och pratade med igår... Har sökt nytt jobb... Nu är det bara lönen som ska bestämmas och det är ju ingen enkel sak i dessa fattiga landstingsdagar.
Mvh Susanne

Posted by Morten Pedersen Sun, October 02, 2011 15:58:48

Flott å se alle bildene fra turen. Hilsen http://foto.dv.no