~~FotoBLOGGEN~~

~~FotoBLOGGEN~~

HOLGA

FotoPosted by Matts Rydén Fri, October 14, 2011 02:09:11
Hej alla....

Har köpt mig 2 nya objektiv....Holga...Det är att gå back in basic med dessa objektiv. De är plastiga och leverar ingen större kvalitet, men jag älskar dem. det ena är på fast 60mm och det andra pinhole. Har inte testat pinhole ännu för det kräver stativ, men 60mm har kommit mig varmt om hjärtat.

~~klicka er in på albumet på mattsryden.se för att se testbilderna på 60 mm...lite lamt men dock ett försök~~

Till nästa gång....

~~Matts~~

mattsryden.se

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Matts Mon, October 17, 2011 12:50:11

Tack Peter... Ja varför inte...en bild behöver inte vara skarp och perfekt i alla lägen för att tilltala. Det här Holga 60 f8 betalade jag 299:- för på Scandinavian Photo och med tanke av vilken karraktär på bilderna man får ut så är det värt varenda krona.

Vh

Posted by Peters bildmagi Mon, October 17, 2011 08:16:19

Spännande bilder du tagit med "Holgan". Blir nästan sugen på att skaffa ett själv :-)

Posted by Matts Sat, October 15, 2011 20:34:06

Tack Lasse för dina rader...Faktiskt, det känns som man har kommit hem inom fotograferingen...här trivs jag...enkelt, snapshot...lite sådär i smyg...försöka att dölja kameran inför människorna. Håller på att smida mina gatufotobilder...lite sådär döljt i smyg. Dokumentera den sanna vardagen i våra liv...långt ifrån vackra färgade solnedångsbilder.

Vh

Posted by Lars G Sat, October 15, 2011 17:10:43

Ja Matts!

Har kikat igenom ditt album med "holgabilderna" och får nog säga att det gör sig bäst där du tar på människor i gatumiljö. Här kan du utveckla bilderna mot som du skriver "back to basic", det vill säga hur det en gång gestaltade sig då pionjärerna tog sina första rullar och visade upp för omvärlden.

Keep going Matts!


:: Lars ::