~~FotoBLOGGEN~~

~~FotoBLOGGEN~~

Höst på allvar

FotoPosted by Matts Rydén Fri, October 28, 2011 15:05:27
Hej alla.!.!.!

Ja nu é dé verkligen höst på allvar...vi har haft några fantastiska dagar med sol men igår så kom dimman in. Så ut med hunden och kameran till bokskogen i Torup. Många bilder blev tagna men har inte hunnit gå igenom dem alla...eventuellt så resulterar dem i ett höstalbum så småningom.

Till nästa gång...

~~Matts~~

mattsryden.se

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Susanne Sat, October 29, 2011 17:05:52

Ja visst 17 är det höst. Vi har haft det grått och regnigt i flera dagar, utom idag då förstås.. när jag själv känt mig som allra tröttast... Typiskt =(
Jag ska börja jobba på en kirurgisk akutvårdsavdelning, KAVA. Samma typ av avdelning jag är på nu, MAVA men med kirurgpatienter. Har aldrig satt min fot på en kirurgavdelning så det kommer bli mycket nytt men det känns bara super. Jag ska bara jobba natt men går upp i tid, dvs en natt mer på 3 v. Så det blir inte så mycket mer jag behöver jobba. Kanske att mitt tilltag att söka nytt jobb var lite snabbt och kanske inte helt genomtänkt men så här i efterhand när allt är påskrivet och klart så känns det helt rätt. Det beslutet tog jag efter att ha träffat den nya chefen jag kommer få. Det var en WOW-känsla så då bestämde jag mig för att jag måste ta steget. Min jobbarkompis försöker få mig att stanna kvar men avdelningen finns kvar även i fortsättningen och skulle dom byta ledning så kanske kanske. Men inte som det är nu.
Sen går jag och väntar på att få komma till neurologläkare. Känns mindre roligt men jag vill bli utredd så jag vet vad det är som spökar.... Frågeställningen är MS men det behöver inte vara det. Kan lika väl vara stress eller annat. Det får visa sig men äntligen har jag fått en tid bokad till mig och bara det känns bra för då har jag väntat i 3 månader. Väntan är nästan värst.
I helgen ska jag bara ta det lugnt och bara vara. Känner att det behövs=) Hoppas din helg blir bra!!
Mvh Susanne

Posted by Morten Pedersen Fri, October 28, 2011 18:59:45

Utrolig flotte høstbilder. Jeg er imponert!
http://foro.dv.no